Swingskeppet r.f.

General
Swingskeppet r.f. Create contactcard (vcf-file) for Swingskeppet r.f.
Yngve Öst
Bergbrinken 17
22160 Mariehamn
Mobile: 040 5134842
Email: info@swingskeppet.ax
Homepage: http://swingskeppet.wordpress.com
Yngve Öst Create contactcard (vcf-file) for Yngve Öst
Bergstigen 4
22160 Mariehamn
Telefon hem: 15092
Telefon arbete:
Mobile: 040-5134842
Email: swingskeppet@gmail.com
Other information
Founded
Financial year begins (MMDD)
National organisation

Activity
Motion, Fritid, Musik, Dans,
Summary
Tisdagen den 7 juni 2011 sjösattes Ålands första swingdanskulturförening; Swingskeppet r.f.
och vi kan nu äntligen erbjuda medlemsskap i föreningen.

Om oss: Swingdanskulturen motsvarar den afro-amerikanska jazzdanstraditionen från 1910-1940-talen. Exempel på swingdanser är: Lindy hop (Jitterbug), Shag, Charleston, Balboa, Boogie Woogie, Afrikansk dans, Autentisk jazz, Stepp m.fl.

Vi i föreningen vill främja och förkovra swingdanskulturen på Åland. Vi kommer att upprätthålla socialdans & andra evenemang, rådgivnings- och kursverksamhet, möten, föreläsningar, resor och annan verksamhet som befrämjar intresset för swingdanskultur.

Varför Swingskeppet: Älskar Du att dansa? Njuter Du av att spela eller lyssna på swing- & jazzmusik? Är Du intresserad av 1900-1940 talets mode & kultur? Vill Du ha mer swingdans till Åland & trivs i avslappnat och glatt sällskap?
Stämmer något av ovanstående in på Dina intressen så välkomnar vi Dig glatt till Swingskeppet r.f.!

Medlemsskap: Du kan antingen bli fullvärdig medlem & få förmåner i form av t.ex. rabatterade pris på evenemang & kurser vi ordnar.

Frivilliga donationer & bidrag mottages med stor tacksamhet!

Fullvärdig medlem: 30 euro/år

Betala in till Swingskeppet rf på konto: FI59 6601 0001 0948 04 Ange ditt namn, adress, födelseår och e-postadress eller skicka det till vår epost: swingskeppet@gmail.com

Write username and password if you want more information about your assocation

Empty data

The contact information stored on this contact will be removed. Continue?

Alla föreningar hemmahörande i Mariehamn är välkomna att registrera sig.

Vid frågor kontakta Marina Rehnberg tel. 018-531 437 bidrag[at]mariehamn.ax
För frågor om eller ändring av personuppgifter i datasystemet, kontakta ansvarig avdelning angiven ovan. Läs mer på www.mariehamn.ax/GDPR

FRI Webb-Förening
FRI® is a registrered trademark of Idavall Data AB .